Oma blogi. Hetken mielijohteesta. Ajattelin tässä ruveta kirjoittelemaan omista jutuistani omaksi ilokseni. Jos joku sattuu tätä joskus lukemaan, se on vain positiivista, koska uskon että tänne saattaa ilmestyä hyviäkin juttuja.

Kun nyt aloin kirjoittamaan, muistelen aikaa, jolloin halusin palavasti kirjailijaksi tai toimittajaksi. Sinkkuelämää-sarjan Carrie inspiroi kirjoittamaan omalla tyylillä. Päiväkirjat ovat täynnä teini-iän hienoja oivalluksia, onneksi en omistanut blogia silloin.. Päiväkirjat saa jäädä. Tännehän voi kirjoittaa kaiken ei-niin-henkilökohtaisen.

Hain tänään Tampereen ammattikorkeaan kolmelle eri linjalle. Sormet ristissä, toivottavasti tärppäisi. Välivuosi kuulostaa niin..laiskalta. Yliopisto olisi tietysti hieno paikka, haluaisin tasokasta koulutusta (itsekäs!). Nyt ei vaan riitä huumori pääsykoelukemiseen, ei kyllä. Jos tämä flunssa nyt lähtisi, menisin heti huomenaamulla salille. Nyt on ollu viikon tauko treeneistä laiva-ja Helsinginreissun takia. Lihaksethan kohta tottuu tähän laiskotteluun.

Vähän väsyttää, sairastaminen vie voimat. Jospa jatkan huomenna bloggailua. Saattaisi irrota enemmän juttua. Täällä kyläilleet kaveritkin lähtivät juuri, saapahan ruveta rauhoittumaan ja keittämään illan viimeisiä teekupposia.